Plakater og malerier pynter i ethvert hjem

Plakater og malerier pynter i ethvert hjem

Plakater, poster og malerier pynter på væggen og gør dit hjem dit egetMaleri fra foto - Mona Lisa

De fleste ved hvor kedelig og upersonligt et hotelværelse er, men hvad nu hvis der hang en plakat eller maleri af din familie på væggen? Med garanti ville rummet pludselig føles mere rart og de kedelige møbler ville være glemt!

Plakater er billige at lave, hvorfor tilbyder hotellerne ikke denne service, at når gæsterne booker et værelse, så giv dem mulighed for, at uploade et billede som hotellet efterfølgende får lavet om til en plakat og hænger op på værelset inden gæsten ankommer.

Billigt og nemt vil det være for hotellet at lave sådan en plakat og sikke en service som gæsten vil huske og fortælle til alle sit netværk.

Nu er dette ikke ment som en markedsførings-peptalk til hotellerne men mere en øjenåbner for alle os andre med budskabet om at skabe det unikke rum.

Pointen er, at der skal meget lidt til, at gøre et rum mere personligt, unikt og sprede glæde, så hvorfor ikke gøre det i sit eget hjem?

Nu kan alle gøre sit hjem endnu mere personligt og samtidig hænge unik kunst på væggene. Et maleri ud fra et portrætfoto, en plakat fra ferien i USA eller de mere moderne plakater med Warhol design – der er en plakat til alle.

Plakaternes motiv og størrelse bestemmer du selv. Når du oploader dit foto vil du inden du bestiller få mulighed for, at få en vurdering af hvor stor en plakat der anbefales maksimalt at lave. Den optimale størrelse på en plakat beregnes bl.a. automatisk ud fra hvor mange pixel billedet er på.

Så hvad venter du på? Få din egen plakat eller dit eget maleri så du kan gøre dit hjem endnu smukkere og personligt.Billige plakater ikon