Wallstickers

Wallstickers er en flot og ekslusiv måde at dekorere hjemmet på!

Wallstickers er en flot og diskret dekoration af hjemmet

Gå direkte til Webshoppen

Wallstickers er en exklusiv og flot mode at dekorere sit hjem på. Wallstickers kan fåes i alle mulige designs – ja du kan sågar selv lavet et design og oploade hvorefter du kan dekorere dine vægge med sikkerhed for, at det kun er hos dig det design findes.

Find oversigten over motiver eller opload dit eget motiv her og bestil dine Wallstickers

Hvis du overvejer at male dit hus eller bare ønsker at nyistandsætte stuen, hvorfor så ikke overveje wallstickers. Uanset om du bruger wallstickers til at fremhæve din hobby eller designe din egen unikke væg så er det flottere og mere unikt end en dåse maling. Wallstickers er moderne kunst på en flot og anderledes måde.

Fordi wallstickers er så nemme at opsætte, kan du få børnene hjælpe med at designe deres eget værelse. Lad dem opleve glæden ved at designe deres egne vægge, hvor de kan vælger deres favorit-design.

På grund af at wallstickers er så lette at tage ned, kan du på få minutter ændre et rums udtryk og derved jævnligt få et nyt og smukt hjem.

Store WallStickers

Hvis du er på udkig efter noget virkelig dramatisk så skal du vælge de store wallstickers. Disse gigantiske wallstickers giver dig mulighed for at vie hele væggen til det design, du elsker mest.

Et af de mest populær vægmaleri er storbyens skyline. Vælg din favorit bla. “Beijing, New York eller Hong Kong – du bestemmer og det bedste er, at du kan ændre det i løbet af få minutter!